Home by Sturgess

Walles & Glantz´s Barn & Familj bloggmässa

Så inspirerande och trevlig event som mötte oss igår! Det var min och Olivias första bloggmässa så gissa om vi var taggade 🙂
Utställarna presenterade sig och berättade om sig och vad deras företag gjorde och stod för. Vad som komma skall och vad som som är aktuellt just nu och det var många intressanta företag. Alla länkarna till förtagen hittar ni under mitt inlägg igår eller här.

image

Visste ni att där finns ett företag i Malmö som heter Cool Minds? De håller på med aktiviteter och workshops för barn för att öka deras intresse för lärande. Eller Everyday Solutions som gör produkter som gör det lättare för familjer med små barn att hålla kolla ifall vällingen eller badet är för varmt.

Efter det var det modevisning där de företag som besökte mässan visade upp lite från sina kollektioner. Som tex Me and i och Laura Ashley. Det var supersött att se de små visa kläderna och Olivia sa att nästa gång vill hon gå då det såg så kul ut.

image

Jag vill säga grattis till Jessica Lagergren som blev framröstad till årets föräldrarblogg och även grattis till Jennifer Reinhold som blev Sveriges förbild på sociala medier.

image

image

Som ni vet är ju min stora kärlek heminredning så jag fastnade lite extra hos Zelected by home och hos Laura Ashley. Så fina saker de visade! ZBH är ett homeparty företag och Laura Ashley är inte bara kläder som man kanske kan tro utan har en tjock katalog med heminrendning.

image

image

image

image

image

image

Det var en riktigt kul eftermiddag och jag säger stort tack till Walles & Glantz för att vi fick komma och även tack till alla förtagen som var där och presenterade sina produkter. Det var superkul att träffa så många andra bloggare också 🙂

image

image

image

image

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats