Home by Sturgess

Vill få färdigt….

men det går så långsamt så jag håller på att bli tokig. Det är det ända jag tänker på när jag är hemma, vad som behöver göras innan sommaren sparkar igång på riktigt. Igår kväll började jag med listerna men gav upp efter att jag och sågen inte var riktigt överens om vad 45graders vinkel var. Lite upprörd kan man nog säga att jag var, tur Måns vann så jag blev på lite bättre humör.

Anyway så blir det tippen på torsdag så att vi kan börja få i ordning uteplatsen. Olivia och jag tog en tur till Emporia idag för att driva lite tid och leta efter nya gummistövlar när daddy sov. Vi hittade ett par supersöta på Molo men de hade inte i hennes storlek så vi har beställt hem till senare i vecken.

Molo

Vi köpte en underbar hängmatta till uteplatsen på Indiska. Deras sortement med detaljer till sommaren och uteplatserna är helt klart värt att ta sig en titt på i år. Som vanligt härliga färger med massor av liv. Vi valde hängmattan som är randig i rosa, grönt och gult, bilden nedan ger den inte helt rättvisa.

Hängmatta

När vi väl kom hem så blev det städning och omplantering av tomatplantorna på agendan, kanske inte det roligare en söndag eftermiddag men jag höll mig sysselsatt och nu känner jag mig lite bättre fast allt annat bara stirrar på mig och vill bli klart. Suck!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats