Home by Sturgess

Veckan slut betyder tid med familjen

En fartfylld vecka leder nu mot sitt slut och jag ser verkligen fram emot en ledig helg med min fina familj. Det har varit en vecka med möten och långa dagar och då ser jag dem inte så mycket så saknaden har varit enorm. Så helgen blir fokus på att vara hemma och ladda batterierna. Dock så kliar det lite i fingrarna för att fixa lite till här hemma så jag får väl se om jag kan flörta med Olivia om att vi ska bege oss ut och shoppa lite i morgon. Hon brukar tycka det är kul så jag tror inte det blir så svårt att övertala henne 😉

Ha en skön kväll. xx

liljor

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats