Home by Sturgess

Vas från Cooee design

Ja jag kan väl inte påstå att det blev så många knop gjorda här hemma idag. Olivia gick till en kompis vid 11 och sen komma båda tjejerna hem under eftermiddagen. Själv så har det nog varit soffan som har gällt för mig under dagen. Förutom runt lunchtid då jag fick lite energi och passade på och jobba lite när huset ändå var tomt.

Har även satt upp mina två nya underbara vaser från Cooee design. Fullkomligt älskar dem och har även beställt hem två ljusare i en mindre och minsta storleken då jag tycker det är snyggt med många.

Boll vas Cooee

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats