Home by Sturgess

Vakna, vad är det?

God morgon!

Jag är verkligen inte gjord för att gå upp tidigt….
Barnen är pigga och är uppe medans jag sitter som en zombie i soffan med min kaffekopp och vill bara sova. Ska kanske inte överdriva, Olivia är pigg medans tonåringen här i huset är vaken och i rörelse.
Varför är det så himla jobbigt och svårt att komma upp? Kan säga att jag avundas de som vaknar tidigt och är pigga, vissa är till och med ute och springer vilket i min värld är helt ofattbart. Hur lyckas man övertala kroppen till det? När jag kommer på något sådant får jag tydligt veta att det kan jag bara glömma, sitt ner och drick ditt kaffe så kan du ju återkomma om en timme eller så……

Anyway, ha en underbar dag! xx
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats