Home by Sturgess

Vad ska jag göra?

God morgon!

Idag är jag ganska kluven kan jag säga. Min älskade man har fått förkylningsinfluensan och ligger i sängen. Jag är uppbokad till en dag i Köpenhamn som inte riktigt går att avboka för kommer inte jag kan ingen annan komma i heller. Nu låter man viktig eller hur, haha, men det är jag som ansvarar för dagen och därför behöver jag vara med. Får se hur han mår senare för blir han sämre har jag inget val, då får jag avboka dagen.

Igår var jag igen på Salong Belövley och gjorde mina naglar. Gjorde den nästan lika dana en gång till då jag trivdes så bra med soft french fade. Denna gången med lite glitter på ringfingret. Tänkte att kanske nästa gång ska jag blinga till det en del, vi får se.

Naglar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats