Home by Sturgess

Vad ska jag göra?

God morgon på er!

När jag vaknade idag var huset helt tyst. Konstig känsla och när jag går ner till köket sitter Wesley där och pluggar. Barnen, ja de har gått till skolan för en stund sedan. Jag har sovit så hårt att jag har inte hört väckarklockorna, spring i trappan, prat och alla andra ljud som hörs på morgonen när en familj gör sig iordning för att starta dagen. Well, well jag behövde väl det 🙂

Sitter nu med lite funderingar över min blogg. Känner att den behöver ett ansiktslyft då det var ett litet tag sedan jag gjorde om den. Vet bara inte vad jag ska göra. Ska jag byta portal eller ska jag vara kvar? Skriver jag tillräckligt om barnen för att vara på en familjesida? Ska jag nischa mig mot mitt intresse istället. Ideer och tankar är välkomna, det är ju ni som läser 🙂

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats