Home by Sturgess

Vad har hänt och vad kommer att hända

Tillbaka igen efter ett par dagars paus från bloggen. Har behövt lägga min tid på lite annat.

Nu är 2015 nästan slut och det är dax att reflektera lite på året som har gått. Vad har hänt, vad har man gjort och vad ligger framför en nästa år.

2015

Det har gått lite mer än ett år sedan jag började med bloggen och den har verkligen hänt en del på vägen. Jag har varit på intressanta upplevelse både själv och med familjen, som vi verkligen har uppskattat.
Speciellt de gånger som Scandic har bjudit in till olika event och sedan Walles & Glantz fina bloggmässa för familjen.

imagesigge scandic barnmenyimageimageimage

Ni har fått följa oss på alla utflykter vi har gjort och det har varit väldigt många. Jag älskar att ta ut tjejerna på små äventyr då och då och det har varit allt från en enkel fika till vilda västern. De flersta kan man lästa om under fliken Utflykter.

imageimageimageimageimageimagehigh chaparralDSCF4050

Barnen har blivit ett år äldre vilket har gjort att Olivia har gått första terminen i förskoleklassen och Emma sin första termin i 7:an. Kan inte fatta att tiden har gått så fort att mina små flickor börjar växa upp och bli självständiga starka tjejer. Tjejer som har sina egna utmaningar så som ridning, cheerleading och Malmö flickorna.
Det har varit ett fantastiskt år med familjen där jag har försökt ta tillvara på varje minut.

image

Det har även varit ett år där jag har hittat en bra balans mellan jobb, familjen och mitt intresse inredning och återbruk. Det har varit underbart att komma igång med det igen och mitt 2016 hoppas jag att kunna inspirera er med olika tips och idéer till hemmet.
Jag har fått ett hedrade uppdrag i mitt arbete som jag kommer lägga mycket tid på under våren. Ser verkligen fram emot det och ser det som en fantastisk utmaning. Ni kommer kunna läsa om det lite då och då efterhand som jag arbetar framåt med att göra en så bra leverans som jag bara kan, i ett ämne som ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Är även extremt tacksam för allt vi har kunnat uppleva och göra och att vi har vår hälsa med oss vilket jag hoppas följer med oss 2016. Det har varit ett fantastiskt år och jag hoppas 2016 blir likaså. Några fler positiva utmaningar och resor ligger planerade detta år och det ska bli så kul.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats