Home by Sturgess

Vad händer, det gör ont i mitt hjärta

När jag startade min blogg så hade jag redan bestämt mig för att inte skriva om politik och inte om våra djupaste problem och känslor. Jag hade inte tänkt att skriva om att varje gång jag läser artiklar där barn dör eller far illa på något vis så kan jag gråta i timmar. Ibland öppnar jag inte tidningen för jag orkar faktiskt inte läsa om alla hemskheter.

Jag förstår inte varför vi fungerar som vi gör och att där alltid finns människor som vill göra andra illa. Det finns hat överallt, i skola, på arbetsplatsen, på nätet, i stan, ja överallt och det är sorgligt. Vi kämpar alla för att göra det bästa vi kan för de vi älskar men varför måste då andra fara illa i processen.

Som jag skrev så brukar jag inte ta upp sådant, bomben på flygplanet, alla som drunknar i sin flykt, och så mycket mer som finns där ute. Men idag går mina tankar till Paris och alla de människor som miste livet och alla deras anhöriga. Även här oskyldiga människor som utan anledning behövde mista sina liv.

Prayforparis
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats