Home by Sturgess

Underbara lediga dag!

Japp, idag har varit en sådan där underbar ledig dag som bara flyget förbi. Pysslat och tagit hand om mig själv. Under timmarna barnen var i skolan så sydde jag lite ändringar på en klänning till en arbetskamrat. Hon hade lämnat den först till en ”skräddare” men arbetat var så hemskt utfört så jag fick försöka göra vad jag kunde för att rädda den. Jag blev nöjd med resultatet men kan inte visa den tyvärr. Den är lite hemlig till festen vi ska på nästa vecka 😉

En bra dag avslutas med ett härligt bad, spela TP med familjen och sedan lite kvalitetstid med mannen. Behövde verkligen vila och ladda om för veckan som kommer.

Badet

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats