Home by Sturgess

Trött

Dagen tar sig sakta framåt speciellt i mitt trötta huvud. Jobbade natt igår vilket var ett tag sedan så det känns idag, kroppen är inställd på att vara vaken på dagen och sova på natten inte tvärt om. Men men vem klagar, ska in på ett möte imorgon sen är jag ledig resten av veckan. 🙂
Drog mig upp i morse efter fem timmars sömn för att åka ut till Emporia och ta en runda och fika med Malin och hennes underbare lille charmtroll Theo. Alltid lika mysigt att träffas och Malin ville ha lite sällskap då hon skulle shoppa lite och hur kan man säga nej till det? Älskar att bara gå runt och titta i affärerna.
image

image

Kände mig även lite duktig idag då jag bara handlade ett par harembyxor i smalare modell på New Yorker för en billig peng. Jag är inte typen som skulle få för mig att ha dem ute bland folk men så så sköna att gå här hemma med istället för mjukisbyxor och man känner sig lite mer klädd om det knackar på dörren.
image
Jag hoppas på att få lite energi senare ikväll för att lägga ett par rader till på golvet, är så trött på det nu! Men det är snart förhoppningsvis klar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats