Home by Sturgess

Trött, vill inte vakna

Trött och kroppen vill inte vakna, det är hur jag känner mig idag. Har jobbat för mycket dagtid tror jag och Olivia bekräftar det. Hon började morgonen med att säga -mamma du ska väl inte jobba idag med, du jobbar hela tiden. -Ja just nu känns det så men om man inte jobbar får vi inga pengar, inga pengar ingen mat och inget hus. Brukar jag svara henne. När jag jobbar dagar så slukar det upp all tid med barnen. Jag förstår inte hur man kan jobba så alltid när ser man familjen? Under båda barnens uppväxt har jag jobbat mest natt, det är inte förrän de senaste åren det har blivit mer dagar. Jag har varit hemma med barnen i genomsnitt 6 timmar/ dag varje dag så jag har nästan alltid varit där. Nu tycker Olivia att jag är borta för mycket och jag kan inget annat göra än att hålla med. Sen hjälper det inte att jag blir så trött också, vill sova!! Sista koppen kaffe sen till jobbet!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats