Home by Sturgess

Tror jag bor på Hornbach ibland

Det har bara gått tre dagar på denna veckan och ändå så tror jag att jag har varit på Hornbach fler gånger än tre under dessa dagar. Det är alltid något som fattas när man håller på att fixa hemma som idag tog vi fram lampan som vi köpte på ILVA för ett tag sedan men inte haft tid att sätta upp. När vi väl packar upp den så upptäcker vi att det behövs längre kabel och en kontakt för taklampa så det var bara för mig att återigen bege mig till min räddare i nöden Hornbach 🙂
Väl hemma igen tog det inte lång tid för mig att montera ihop sladdarna, kontakten och hänga upp lampan. Så nu är en sak till på plats i vårt tv-rum!

imageimage

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats