Home by Sturgess

Tavlan av Olivia är klar!

För några veckor sedan skrev jag om att jag höll på att göra en egen tavla genom att ta en bild på Olivias ben med ordet LOVE skrivet. Efter lite fix skickade jag iväg bilden för förstoring och höll tummarna att den blev som jag hade tänkt mig. Och det blev den!!! Så himla nöjd och har redan börjat fundera på vad jag ska göra som nästa bild.

 

For a few weeks ago I wrote about that I was trying to do a picture by taking photographs of Olivias legs with the writing LOVE. After some touching up I send it for developing in a bigger size. I really hoped it to turn out the way I wanted it and it did!!! I’m so so happy with the result and I’m already starting to plan my next one.

image

image

image
Det blev några försök med både öppna och stängda stövlar men bestämde mig till slut för stängda. Resultatet ser ni här nedan.

I tried both with open and closed boots but in the end I decided to have them closed. The result you can see below.

tavla olivia3

Här står nu min tavla på sin nya plats 🙂

image image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats