Home by Sturgess

Ta en kurs, vett ja!

Efter en lång dag på jobb och en lång saga till Olivia så sätter jag mig nu en stund med en ny sak som jag just har börjat med. Då jag tycker att inredning är så himla roligt har jag nu påbörjat en kurs i inredning. Japp, ni läste rätt! Som om jag inte redan har en del saker som händer just nu men detta är min hobby och varför inte även göra sig som speciallist i det som får en att koppla av. Jag är ju ändå aldrig nöjd här hemma och ändrar om ständigt. Ibland kommer Wesley hem och så har jag bytt plats på möblerna för jag var uttråkad eller lite trött på var de stod.

Första delen i utbildningen är Feng shui så vi får väl se hur dete går 🙂

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats