Home by Sturgess

Start på dagen

En underbar start på dagen är för mig att vakna av att mannen kommer med kaffe på sängen. Sen att ligga kvar en timme och läsa, vakna till liv i egen takt för att sedan förbreda mig för att möta dagen. Jobbade sista passat av en ganska lång vecka igår och är därför lite extra seg nu på morgonen men jag kommer snart igång.
Jag och Emma ska ha kvalitetstid tillsammans idag när hon slutar skolan, vilket jag har sett fram emot jätte mycket. Vi ska bege oss ut till stan och gå på salong för att klippa oss, fika och bara vara vi i några timmar. Underbart 🙂
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats