Home by Sturgess

Slut för denna gången

Det är med blandade känslor som jag går tillbaka till jobbet ikväll. Nu låter det kanske värre än vad det är men det betyder för mig att sommaren är slut för denna gången, att allt det vi har sett fram emot att göra är gjort och personerna vi har saknat har vi träffat.
Vi har haft en väldigt mysig ”hemmasommar” även om det inte hade skadat med mer sol men det kanske ger oss en ursäkt att ta en liten semesterresa till hösten. För nu är det tid att planera nya saker att göra med familjen och se fram emot.
Missförstå mig rätt nu för jag tycker det ska bli kul att komma tillbaka till mitt arbete ikväll, det ända som tynger är väl de ca 200 mail jag måste ta mig igenom för att vara ”up to date”
Att träffa alla arbetskamrater är alltid lika kul och de ger mig en massa positiv energi och goda skratt.

För att se vad vi har haft för oss i sommar så klicka på kategorien utflykter lägst upp på sidan.

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats