Home by Sturgess

Skåpet snart klart!

Sorry för ett sent inlägg idag men det har varit en dag med mycket att fixa hemma. Jag och Olivia har varit en tur på emporia för att boka hennes kalas men jag skriver mer om det i morgon. Sen köpte Olivia en ny skylander till sitt spel vilket gör att hon inte får veckopeng på 5 veckor men det tyckte hon var väl värt det då hon länge har velat ha denna Giant. Körde sen och köpte hjul till mitt projekt och har sedan efter det spenderat eftermiddagen/ kvällen med att fortsätta fixa. Snart är det klart och i morgon kan jag sätta ihop det 🙂 första bilderna hittar ni ett tidigare inlägg under projekt TV-rummet.
Grund målade det igår och idag har jag lagt till en annan färg som jag sedan målade över för att sen skrapa fram med en typ av stålull.

Har även skruvat fast hjulen på undersidan.

Har sedan sågat ut en baksida av tunn plywood och målat den med ett lager färg då jag vill att den ska vara lite mer levande.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats