Home by Sturgess

Semestern slut för denna gången

Idag var det tid att gå tillbaka till jobbet igen. Inget konstigt med det men det retar mig lite att solen ska komma denna veckan när jag jobbar för fullt. Men jag klagar igentligen inte för vi har gjort mycket och haft det väldigt mysigt och det är väl just det som semester går ut på så det hänger inte bara vädret även om det hjälper till ibland.

Vi avlutade veckan igår med att åka ut på landet till min pappa och hans sambo, det är alltid lika mysigt att vara där. Barnen blommar upp och njuter av sin omgivning och jag älskar att sitta i timmar och bara prata och umgås med pappa och hans sambo.
De har fått nya kattungar på gården så Emma såg vi inte mycket av då hon spenderade det mesta av sin tid i stallet hos de små. Olivia pendlade ett tag mellan att klappa de söta katterna och badrummet för att tvätta händerna. Det gör så ont i mig då hon älskar djur så mycket men tål inte dem. Dock har det blivit bättre sista året så jag har inte gett upp hoppet än om att hon kanske växer ifrån det värsta. Jag kan i alla fall intyga om att det är hennes högsta önskan i alla fall.

image

image

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats