Home by Sturgess

Scandic -En godare morgon för alla!

I torsdags var jag inbjuden till Scandic Trianglen på frukost för att prova deras nya koncept som ska landseras på alla deras hotel nästa år. En godare morgon för alla. Just nu är det tre av deras hotell – Scandic Grand Central i Stockholm, Scandic Rubinen i Göterborg och Scandic Trianglen i Malmö som testar konceptet som först och främst är för att göra det enklare för allergiker och veganer men även för de som har valt en sundare livstil.

image

Tänk till exempel att ha glutenallergi och ändå kunna äta tryggt då där är ett bra sortement av bröd, ett genomtänkt system för smörknivarna och en brödrost enbart för glutenfritt bröd. Superbra tycker jag!

image

Det är viktigt för Scandic att alla känner sig välkomna till deras frukostbuffé och att man känner sig trygg. Därför har de valt att placera sektionen i centrum av buffén så att den är lätt att hitta. Man har även valt att alla produkter är kvar i sina originalförpakningar så att man lätt kan läsa vad de innehåller.

image

Scandic en godare morgon för alla

Det var väldigt trevligt och vi fick mycket givande information både från Scandic och från några av leverantörerna. Visste ni att Oatly har ett pålägg som heter Påmackan som är supergott och hade man inte vetat så hade man trott det var en mjukost gjord på mjölk. Produkterna utgörs av laktos- mjölk- och glutenfria produkter från fem huvudleverantör. Arla foods, Oatly, Risenta, Schär och Valora Trade.

Jag rekommendera er verkligen att gå och prova deras fina frukost för även om du inte har någon allergi så är det värt att testa. Sen är ju deras resterade buffé också helt fantastiskt med en trevlig atmosfär.

Scandic

image

image

image

Tack till Scandic för möjligheten att ta del av ert koncept och ha chansen att vara med och påverka. Och tack för den trevliga goddiebagen.

image

Scandic goodiebags

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats