Home by Sturgess

Så nöjd med mina naglar

God morgon!

Efter många tidiga morgnar denna vecka kan jag säga att jag är sååå trött. Längtar efter att få sova in på morgonen. Fattar inte hur man orkar under småbarns åren. Förvisso så gick vi upp varannan morgon när Olivia var liten så det kändes inte lika mycket. Men jag får vänta till helgen för då jobbar jag natt så då kan jag sova lite längre.

Jag var ju och gjorde vid mina naglar för några dagar sedan hos duktiga Yvonne på Salong Belövley. Blev så nöjd! Körde vidare med mina ballerina formade men denna gången gjorde vi svarta. Svarta med lite bling och blandat blankt och matt.

Naglar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats