Home by Sturgess

Ren bil sen lampa

När solen skiner och man hör fågelkvitter där ute vad gör man? Jo man tar fram dammsugaren och går ut i det fina vädret och dammsugar bilen. Olivia hjälpte till och torkade av instumentpanelen. Det känns alltid så bra när det äntligen blir gjort 🙂 Ren bil och nya torkarblad så slipper vi nu regn och rusk för ett litet tag så kanske det även kan hålla sig ett par veckor.
image
Sen har vi även kört iväg till Erikshjälpen och lämnat in lite leksaker och barnkläder då jag gjorde en liten rensning förra veckan. Väl där passade vi på och ta en titt på vad som fanns i butiken och då hittade vi en rolig lampa som var gjord av en gammal apoteksflaska. Vilket passade utmärkt till tv-rummet som vi fortfarande sakta men säkert försöker få till som vi vill ha det. Och roliga små detaljer är det bästa jag vet.
image
Efter det tog vi en tur till Emporia för att träffa Malin och Theo för lite fika, snack och mys. Helt plötsligt har hela denna dagen gått men även om den gick fort så känns det som jag verkligen har fått ut det mesta av min endagsledighet. Nu är det tid för lite mys i soffan innan sängen kallar. Ha en underbar torsdagskväll där ute i vårt avlånga land 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats