Home by Sturgess

Önskelista o fredagsmys

Nu har vi varit ute och spanat till önskelistan till jul.

Olivia vill ha saker till sitt scrapbooking men hittade idag andra roliga saker att pyssla med på Panduro & hobby. Hon älskar att pyssla och måla så allt som går i det tecknet är alltid välkommet enligt henne. Panduro har verkligen många fina saker när det kommer till pyssel 🙂

image

image

Själv har jag inte jätte mycket på min önskelista då jag är ganska nöjd som det är. Det ända riktigt viktiga för mig på julen är att vi är tillsammans. Men dock finns ändå de underbara vaserna från Kähler på min önskelista. Är fullkomligt förälskad i dem.

Kähler

Avslutade turen ute med en mysig fika på EH då det var Olivias val. Innan vi skulle möta upp de stora tjejerna som ville gå själv.

image

image

Ikväll blev det sen gemensam bakning av pizza. Det är så lätt och så bra när vi alla kan göra en del med våra favoriter på. Olivia tycker det är kul att hjälpa till och få forma sin egen pizza och jag tycker det är viktigt att låta henne göra det. Ju mer man låter dem hjälpa till desto mer förståelse har de för vardagen, enligt mig i alla fall. Sen busade vi till det och åt våra pizzor framför tvn. Händer typ aldrig här hemma! Men pizza och film blir perfekt fredagsmys ikväll.

Ha en underbar kväll. xx

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats