Home by Sturgess

Nytt och fräscht

Äntligen var det tid att göra vid mina naglar idag! Det har gått 5 veckor sedan sist pga semestrar och dyligt men de har ändå hållt förvånansvärt bra.
Yvonne är superduktig och jag blir nöjd varje gång. Denna gången blev det soft faded french with milky pink och lite bling. Behöll ballerina modellen även denna gången då jag tycker den är snygg. #salongbelövley #naglar #softfadedfrench

image

Emma följde med dit för vi tänkte åka till Köpenhamn efteråt, men så blev det inte för regnet bara öste ner. Så istället åkte vi bort till västra hamnen och tog en fika.

image

image

Sen sprang vi mellan skurarna runt i de små butikerna som ligger där. Hittade en butik med en massa roliga saker till hemmet och det var inte speciellt dyrt där inne i heller. Hon hade många saker som man inte kan hitta överallt så perfekt om man letar presenter. Hittade två krukor som jag tyckte om som passar utmärkt i vårt kök så jag kunde inte låta bli att köpa dem.

Monica Malmö

Ser ut som pappkartong men är i keramik. Den lilla krukan kostade 39kr och den stora 49kr. Butiken heter Monica. Hemsidan hittar ni här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats