Home by Sturgess

Nominera mig till bloggmässan på Slagthuset!

Den 7 november är det Bloggmässa på slagthuset i Malmö. Ni kanske har sett i tidigare inlägg att jag har haft turen och kommer få gå som VIP bloggare på detta fina familj & barn event som Walles & Glantz PR anordnar.

Nu är det tid för nomineringar för årets föräldrarblogg och jag hade tyckt att det hade varit superkul att bli nominerad, så om ni gillar min blogg får ni gärna klicka på bilden (en är länkad) nedan och nominera mig 🙂
Man ska bara fylla i min bloggadress spef.vimedbarn.se och den egen mailadress så är det klart!

Vinnaren presenteras på mässan.

Bloggmässa Malmö

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats