Home by Sturgess

Mysigt slut på en bra dag!

Vi stod en stund och kliade oss i huvet för att kunna komma på svaret till den dagliga frågan….. Vad ska vi ha för mat idag?
Tror det är den frågan som alla någon gång under dagen ställer sig och den är skitjobbig. Jag har dock kommit på att om jag frågar först så har jag skjutit problemet över till Wesley 😉 givetvis fungerar det inte alltid utan ibland måste jag komma på svaret själv då frågan bara har en förmåga att studsa tillbaka till mig igen.

Idag kom en spännande motfråga… Ska vi köra till Vapiano? Kan ju säga att vi var i bilen innom 10 minuter. Alltid lika gott och mysigt att äta där.

Vapiano

Sen har vi även kört lite nostalgikväll. Med The never ending story på tvn och spelet Labyrinth på bordet avslutade vi en bra söndag. Barnen älskar att spela mitt gamla spel från när jag var liten. Kan tipsa om att köpa det om ni har barn som gillar att spela sällskapsspel och är i ålder från ca 5 år.

The never ending story

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats