Home by Sturgess

Minnesbok för tårtor till flickorna

Sitter nu nergosad i soffan och tänker tipsa om något jag har gjort för mina döttrar. Från det att de döptes har jag tagit foto på deras tårtor varje år, både köpta och de jag har bakat själv. Hittade små böcker som jag sedan har klistrat in dem i så att de är fint samlade. Under varje tårta har jag skrivit någon liten kommentar för att man ska kunna minnas tillbaka.

Jag vet inte hur det är för er men varje år får jag önskemål om hur tårtan ska se ut från flickorna och om det är viktigt för dem, är det viktigt för mig.
Jag hoppas att de bevarar dem och sen när de är stora och får egna barn kan de ta fram dem och titta och kanske visa att ”så här såg min tårta ut när jag fyllde 4”.

image

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats