Home by Sturgess

Lite krassligt här hemma.

Mannen min och Olivia har båda mått lite halv krassligt idag. Olivia har blivit värre och värre under eftermiddagen, ont i huvudet och magen, usch vill inte ha hem influensan som går nu. Det är både högskoleprovet och dop för finaste Theo i helgen så där finns ingen tid för sjukdom just nu.

Idag har jag även lagt lite till av vårt golv i tv-rummet. Just nu tycker jag inte så mycket om detta golvet, dörrkarmmar och allt annat som är i vägen när man ska fixa. Åkte bort till ILVA för att ta en kaffe och njuta av deras inredning. Vi var här i förra veckan och tittade på en golvlampa de har, idag frågade jag om de hade den på lager och det hade de. Den sista och den ska utgå så jag ringde hem och vi beslutade oss för att köpa den då vi båda tycker den är superfin och kommer förhoppningsvis passa super när rummet är klart.
Raw
De som såg mig måste ha trott jag var knäpp då lådan var nästan lika stor som bilen. Då jag ville ha chans att lämna tillbaka lampan om den inte passade in, fick jag så snällt packa upp den ur sitt emballage och sedan packa in emballaget i bilen med. Tog mig dryga 45 minuter att få in det i bilen. Väl hopsatt så blev den jätte fin och vi blev nöjda 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats