Home by Sturgess

Listerna till golvet inköpta.

Igår åkte jag och Olivia till byggvaruhuset nära där vi bor och köpte lister till tv-rummet. Väl där blev jag lite osäker på höjden och ringde hem till Wesley för att få måttet på höjden upp till väggkontakterna. Jag vill ha ganska höga lister men jag vill inte såga i listerna så de behöver vara i rätt höjd. Hur som haver så sa han att det var 12 cm upp till kontakten så jag köpte 12 cm höga lister, totalt 36 meter. Väl hemma så ser jag att listerna är för höga! Så han har lyckats på något vis att mäta fel på 2 cm då där är 10 cm upp till kontakterna. Så idag har vi packat in alla listerna i bilen igen kört tillbaka till byggvaruhuset och bytt den till 36 meter, 10 cm höga lister. Nu ligger de på golvet i tv-rummet och tittar på mig och bara väntar på att jag ska sätta dem på plats. Så det kommer vara mitt uppdrag denna veckan när jag har tid över.

ILVA ringde igår och bordet vi har beställt har anlänt till Danmark så vi lär få bordet under veckan. Längtar så till att allt är på plats här hemma, eller i det rummet i alla fall för sen har vi så mycket annat kvar. Tar typ aldrig slut när man bor i hus.
ILVA
Bilden är från ILVA och det är bordet jag fotade för att komma ihåg hur det såg ut.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats