Home by Sturgess

Kalas och presenter?

Kalas, vad ska vi göra?

Nu närmar sig Olivias födelsedag och hon har flera olika planer om var hon vill ha sitt kalas och vilka hon ska bjuda.
Varje år uppstår samma problem men nu när hon är större och börjat förskoleklassen känns problemet lite större. Klassen är på 23 barn, hon har vänner sen dagistiden som inte går på samma skola, hon leker med mer pojkar än flickor i klassen. Så var går då gränsen? Vem ska men bjuda? Huset kommer inte stå kvar om vi tar hem 25+ barn och jag är nog inte i mitt sinnes fulla tillstånd efter det i heller. Olika ställen att ha kalas på kostar lite mer än vad de smakar. Tänk snitt 150kr * 25 barn, jag är inte riktigt sugen på att lägga nästan 4000kr på ett barnkalas då storasyster fyller år veckan efter. Så vad gör man? Tror vi får fundera lite på den här.

Sen nästa sak är presenter. Hur mycket bör en present kosta när ens barn är bjuden på kalas?

Jag skulle vilja påstå att en present inte bör ligga på mer än 100-150kr om det inte är så att det är någon närmre vän till familjen. Som nu i helgen som var så var Olivia på 3 olika barnkalas och hon ska på ett nästa helg. Det blir ganska mycket pengar av det och alla familjer har olika förutsättningar när det kommer till att köpa presenter. Vad tycker ni?

Tips till snittblommor
Sist vill jag avsluta med ett litet tips. Om du har en vas som har en större öppning än din bukett blommor kan man lägga genomskinliga stenar av glas i botten av vasen. Då kan man sticka ner blommorna så de står fint.

Tulpaner

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats