Home by Sturgess

Julstämning i köket

God morgon!

Visst är det mysigt med alla lampor som är tända ute i mörkret och alla fina detaljer, ljus och värme som vi använder oss av inne. Det är fantastiskt att läsa om olika tips och idéer på att göra sitt hem mysigt och även på goda saker att baka. Så även om jag är lite stressad över mina julklappar så älskar jag veranda minut av det som finns runt om kring.

För några dagar sedan fick jag och Olivia upp vår stora gren ovanför köksbordet. Det blev så mysigt med den hängandes där. Min pappa kom och lämnade den till oss då den hade slitets av från ett träd i deras trädgård vid någon av stormarna som har gått. Efter det så stod både jag och Olivia på köksbordet för att balansera upp grenen. Olivia tykte det var super för hur ofta får man stå på bordet??
Efter det dekorerade vi den med lite silvertema och la en superfin slinga med stjärner på den.

Gren köksbord

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats