Home by Sturgess

Julpyssel och återbruk i ett

image

Här började jag min morgon 07:00 på väg till frukost på hotel Golden tulip i Breda, Netherlands. Tycker alltid det är lika intressant från land till land, hotell till hotell när det kommer till frukost. Detta hotellet hade en helt ok frukost och det bästa av allt var att du kunde göra en kopp ”take away” kaffe när vi skulle bege oss till tåget.

Mina nästkommande timmar var ganska stressande då det börjar med inställt tåg, 45 minuter försenade till flygplatsen Schiphol i Amsterdam och sen en kö till säkerhetskontrollen som var det längsta jag någonsin sett. När mitt flyg börjar borda så står jag fortfarande i säkerhetskön men får tack och lov komma igenom så att jag hinner till flyget. Kände hur paniken började stiga, ville inte missa flyget för ett inställt tåg.

Julpyssel och återbruk i ett

Vet att på de flesta ställen börjar det bli lite tjatigt med julpyssel och sådant men jag vill ändå påminna om hur lätt det är att hitta på saker hemma av det man har liggandes. Att man enkla medel kan man göra om saker så att de får ett lyxigt utseende. Som här limmade vi ihop några gamla julgranskulor med limpistol och la dem i min fina korg på bordet och det gjorde att det blev en riktigt fin julkänsla i rummet då bordet är vår centerpunkt.

JulgranskulorAdventsljusstake

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats