Home by Sturgess

Julhandel, detta galna fenomen

image

Hemkommen efter en hel dag på Emporia med min fina syster och jag är helt slut. Vi var där tio när det öppnade och började dagen med en mysig frukost på Espresso House. Har som tradition att träffas en dag i december varje år och gå ut och handla lite tillsammans. Då mina arbetstider är lite oregelbundna så är jag inte van att gå bland så mycket folk, stå i kö eller trängas. Än värre är det när man ser folk stressa omkring för att hitta vad de behöver.
Och varför är det lika dant varje år, det är ju inte som att julafton kommer som en överraskning. Jag säger inte att jag är bättre själv, för det är jag inte men oftast är jag ganska tidigt ute och har bara lite smått kvar till slutet. Fast förra året ska jag erkänna att jag handlade min sista på julaftons morgon då jag hade glömt en. Men då var där lugnt och skönt 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats