Home by Sturgess

Julen snart ute ur huset för denna gången…

Ja, idag har vi fixat och donat här hemma. Men då det snöade så tog vi oss en paus och gick ut i snön, tror inte jag har haft snöbollskrig på många år men roligt var det. När det sen var tid för mig att gå in valde Olivia att bygga snögubbe med daddy. Det gick sådär kan man väl säga då den inte var riktigt stabil. Jag passade på att göra vid i fönstret i köket där min nya fina vas från Kälher fick sin nya plats.

image

Att få ut granen och städa bort alla barr var ju också en utmaning. Varje år samma sak men är så klart värt det. Känns lite tomt när den försvinner men jag får väl komma på något annat att sätta där senare. Mina nya blå kuddar kom på plats i soffan, inköpta på Åhléns. Blev jättenöjd och nu ska jag bara hitta något nytt kul till vårt massiva bord.
Vi avslutade kvällen med att spela spel och ikväll blev det det gamla brädspelet Busungarna. Olivia tyckte det var superkul så nu har hon ett nytt favoritspel.

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats