Home by Sturgess

Inte många knop idag

Har tagit det väldigt lugnt idag efter gårdagens 60års fest. Det var en halvstressig dag att förbereda och fixa lokalen och maten. Kom på ca mitt på dagen att jag inte ville ha de kläder jag hade med från Sverige så jag stack in till stan själv en runda för att hitta något. Lite tid för sig själv är aldrig fel så jag avnjöt ännu en kopp av härligt kaffe från Costa och lyckades faktiskt få ta i en klänning och ett par nya skor på mindre än en timme, bra jobbat av mig!! Men grandad blev nöjd och hade många glada gäster som kom för att uppvakta honom. Olivia lekte och dansade hela kvällen och var en trött tjej när vi kom i säng.

Bjuder på en selfie på mig och min älskade man från gårdagens fest 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats