Home by Sturgess

Höstmys på Vellingeblomman

Höstlov och fantastiskt väder! Ja det är så denna veckan startar 🙂
Emma stack iväg till en kompis så fort hon hade vaknat, Wesley hade tenta och var i skolan och kvar hemma var jag och Olivia. Då Olivia har velat ha blå färg till håret ett tag nu valde vi att bege oss till Vellingeblomman då jag vet att de säljer hårsprayfärg där. Sen skadar det aldrig att titta på allt fint 😉

På Vellingeblomman kör de just nu HALLOWEEN tema och i år har de verkligen lyckats. Den var superläskig och man hoppade till många gånger. Skitkul!

Halloween

image

Sa jag att det var en underbar dag? Vi hade 15 grader och solen sken så vi valde att sätta oss i deras fina trädgård och ta en fika. Olivia valde pannkakor och jag tog en tårtbit i halloween anda.

image

Vi spenderade en timme i de underbara färgerna i trädgården så att Olivia kunde springa runt och leka med sin docka. Bildbombar lite då där var så fint.

image

image

image

image

image

Blå färgen hittad och en nöjd Olivia på köpet!

image

Blev superglad när jag hittade en vas som jag har varit utefter. Har varit så sugen på en rund vas i klart glas men inte hittat någon som inte kostar skjortan. Men idag gick jag rakt på den! Så både jag och Olivia kom ut nöjda från Vellingeblomman. Nu på bordet i tv-rummet står min fina vas med mina favoritblommor i.

Ha en underbar kväll. xx

Rund vas

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats