Home by Sturgess

Hjärnan tar en paus!

Det är så mycket i mitt huvud just nu så ibland känns det som att allt bara stannar, bara en micro sekund sen är jag igång igen. Det snurrar en massa om loggor, mail, material som ska till tryck, länder som svarar att de kommer, ja massor av saker.

Så mitt i allt valde jag ikväll att ta en paus. Och det bästa sättet för mig och pausa är att göra något kreativt för då kopplar jag av. Så jag letade rätt på en gammal lampa som stod i förrådet då den var helt ute. Skärmen var i behov av en makeover så jag har börjat att måla den. Vi får se hur den blir när den är klar då jag har planer för den i ett litet rum som även det behöver fixas lite nu inför våren.

imageimage

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats