Home by Sturgess

High Caparral

Igår gick jag in på High Caparral med en tanke i mitt bakhuvud och det var att för exakt 20 år sedan i juni kom jag och en av mina bästa vänner på den tiden till High Caparral för att jobba hela sommaren. Det var vårt första riktiga sommarjobb och man bodde på stället samtidigt som man jobbade i parken. Lukterna av knallpulver och trä väkte många minnen igår. Samtidigt som jag inte kunde fatta att det redan har gått 20 år då det nästan känns som igår. Det var en av de roligaste sommrarna i mitt liv!

Tillbaka till igår….
Efter några timmars körande var vi äntligen på plats och givetvis var det första vi gjorde att rusta oss som cowboys. Där är mycket att göra i parken och vi hann faktiskt inte med allt även om vi planerade väl och visste vilken ordning vi skulle gå på showerna. Där är så mycket att se och där är många som klär ut sig som gör barnens upplevelse så mycket mer. De går runt och säger -”wow en riktig cowboy”

Vi begav oss med tåget till Mexico och blev rånade som jag skrev tidigare, alltid lika rolig färd. Att tänka på när man åker tåget är att sätta sig på sidan som inte är mot stationen. Sätter man sig på andra sidan ser man inte rånet och det som händer utanför.

high chaparral

DSCF3972

DSCF3976

DSCF4033

Åt lite gott i Mexico och såg på när Zorro räddade sin älskade genom att fajtas på hustaken. Hade sådan tur med vädret med det var precis lagom hela dagen.

image

DSCF3997

DSCF4006

DSCF4008

Indianerna gjorde sina fina danser och Olivia tyckte jättemycket om flickorna från Canada.

image

Vi såg alla shower och wilda western shown var absolut bäst. Mycket pang pang, en del sprängningar och de var superduktiga i sitt framträdande. Vi alla älskade det och det blev verkligen vår snackis på vägen ut då vi tog den sist på dagen innan hemfärd.

image

DSCF4048

image

DSCF4054

DSCF4056
Man kan skriva en hel uppsats om dagen men kort och gott så var den fantastisk.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats