Home by Sturgess

Guns N’ Roses

Det var den 8 juni 1993 som jag, min dåvarande pojkvän och en av mina bästa vänner begav oss till Gentofte stadium Köpenhamn för att se världens bästa rockband. Guns N’ Roses! Efter att ha fått vänta en timme kom de äntligen ut på scenen och som den tonåring jag var så var jag helt förälskad. Axl denna (på den tiden) underbara man som hoppade runt i sina vita cyckelbyxor tillsammans med Slash och Duff på scenen och spela denna fantastiska musik. Den konserten gick så fort och det var en märklig känsla när vi lämnade. Kommer ihåg känslan fortfarande, ett tomrum, man ville inte lämna men så är det väl med tonårskärlek till en artist.

Guns n Roses

Så när man då hör att de ska återförenas för några spelningar på Coachella festivalen i Kalifornien så kan ni säker gissa hur sugen man blir på att åka dit. Fast de är över 50 nu, ingen syn man vill se i vita cyckelbyxor. Helt ärligt tror jag inte jag vill se någon i vita cyckelbyxor 😉 Men trots allt så har ju inte Axl och Slash stått på scen tillsammans sedan 1993 och då tycker jag att det är helt klart värt att se. Musiken de gjorde under den 2 åriga turnén var i mina öron fantastisk.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats