Home by Sturgess

Gräset är inte alltid grönare

Hej på er!

Jag har nu valt att komma tillbaka till denna portalen. Kan kännas som jag velar lite och det gör jag nog. Gillade den andra med hur sidan såg ut och att den hade en egen app man kunde jobba ut ifrån men för övrigt var där något som inte stämde för mig. Har inte haft hjärta att ta bort denna och då jag upptäckte att Loppi har valt att ända lite blev jag superglad och kände att det var tid att komma ”hem” igen.
Vissa inlägg kommer jag att släppa som en repris då de är viktiga för mig när det kommer till pyssel, inredning och utflykter med barnen.

Ha en bra dag! xx

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats