Home by Sturgess

God morgon!

God morgon gott folk.

Idag är det jobb som står på agendan och jag ska även ha möte med mitt team i eftermiddag. Det var ett tag sedan jag träffade alla samtidigt så det ska bli riktigt kul med möte.

Igår började min dag med att mitt humör var i botten och det ville inte riktigt komma över till den glada sidan. Jag ville bara gå och lägga mig och dra täcket över huvudet. Tykte synd om mig själv även om jag inte igentligen har något att tycka synd om när man jämför med många andra. Min underbara man som alltid finns där för mig jobbade aktivt med att få mig på bättre humör. Vi behövde komma ut och göra något och då bestämde vi oss för att åka till några vänner till oss och hälsa på. Och så underbart mysigt det var att äntligen få träffa dem. Det är nämligen så att de bor en bra bit bort från oss så det brukar krävas en hel del planering för att få ihop det. De har även precis fått tillökning i familjen av en liten söt tjej så det var kul att få gratulera och hålla det lilla underverket. Alla barnen lekte hela eftermiddagen och kvällen utan bråk och gnabb så även de tyckte det var på tiden vi sågs.
Tack Sara och Thomas för en super mysig eftermiddag/kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats