Home by Sturgess

God julafton

Vill bara titta in och önska er en god jul. Vi har kommit hem efter en mysig dag hos min mamma. Vi brukar köra lite jul idag och sen stora juldagen imorgon.

Varje jul blir jag extra påmind om hur lyckligt lottad vi är med att kunna fira med nära och kära. Att få chansen att göra dessa dagarna extra speciella för barnen då det faktiskt är deras högtid. Tror dock att det är sista året som Olivia tror på tomten då hon har hört av andra barn som inte tror att han inte finns. Så i år tar jag extra vara på de små sakerna som att sätta ut mjölk och pepparkakor till tomten, hänga upp julstumporna och i morgon när hon vaknar, höra hennes glädjerop för att tomten har varit här och lagt paketer på hennes säng när hon sov. Magin som man inte vill ska ta slut.

 

Julblomma

Var ute igår och skulle försöka hitta någon liten julblomma till pappa och min faster och farbror men blev helt chockad över hur dyra de var. Ville bara ha något gullit som en symbolisk liten present när man kommer då man har ju julklappar också. Men var inte riktigt sugen på att lägga så mycket så jag valde att köpa varsin hyacint för de luktar så gott och sedan så vad jag kunde återbruka här hemma.
Blev enkelt, snyggt och juligt så jag är helnöjd. Hitta vita krukor i förrådet som jag sedan dekorerade med röda stenar och rött glitter. Precis så stor som jag ville att gåvan skulle bli.

Julhyacint

Julhyacint

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats