Home by Sturgess

Full rulle, tur man är ledig i morgon!

Hej på er!

Idag en en dag som det verkligen är full rull för min del!

Först är det ju det vanliga, barn till skolan och jobba men sen är det verkligen en eftermiddag och kväll jag ser fram emot.

Efter att jag har varit med Emma på utvecklingsamtal ska jag om min fina man åka och prova på tennis. Har alltid velat prova men aldrig kommit iväg men idag då äntligen har vi hittat tid att göra det. Och om det är som jag hoppas så får jag en god anledning till att åka och köpa nya fina träningskläder 😉

Sen efter lite tid med min man ska jag hoppa in i bilen och köra ut till en vännina i hennes underbara hus. Hennes man är bortrest och då tyckte vi det passade perfekt med en liten tjejkväll, äta lite gott, dricka lite vin och snacka en massa stunt 🙂

Ha en underbar dag! xx

91b9290c-8e6a-42e8-94eb-f91f491b76e3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats