Home by Sturgess

Förkylningstider

Då var det tid igen. Så trött på dessa förkylningstider och den som blir mest utsatt är Olivia med sin infektionsastma och allergi. Hennes förkylning kommer och går, vill inte riktigt gå över. Dagarna innan jul hade hon hög feber och hosta sen när vi väl fick bot på det var det tid för julfirande. Jag är så tacksam för att det gav med sig så att hon var pigg och glad över julen. Hon lyckas dock med att få en allergichock på juldagsnatten då hon hade ätit något hon inte tålde, vilket vi inte visste. Överläppen svullnade och det kliade i munnen. Lyckligtvis behövde vi inte åka till sjukhuset då vi har cortison hemma för infektionsastman, så en dos av det och ständigt övervakande så gav det med sig under natten. Så ikväll slog nästa sak till kraftig smärta i ena örat och med tanke på vad hon har haft de senaste två veckorna så är jag rätt säker på att det är ögoninflammation. Skulle ändå ringa doktorn i morgon då vi behöver kolla hennes värden och syresättning då hon har behövt inhalera ofta de senaste dagarna så då får de kolla öronen med. Tycker så synd om henne.
Vet att många har mycket, mycket värre saker att slåss mot men när man ser sin lilla må dåligt mår man själv också dåligt. Har ända sedan hon blev sjuk med lunginflammation som liten hoppats att hon skulle växa ifrån sin astma och allagi som läkarna sa. Men hon är snart 6 nu och allergin har bara blivit värre med åren så jag tror inte det kommer gå på det hållet.

Det har för övrigt varit åter en fin dag i skåneland med vacker solnedgång och vi har haft besök av min fina Malin och hennes underbara lille son Teo. Så det blev lite bebismys under kvällen. Nu kallar sängen så får vi se vad morgondagen har att bjuda på.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats