Home by Sturgess

Det närmar sig

Ni vet när man vaknar och känner sig helt blä, en sådan dag är det för mig idag. Känner mig trött och sen är där vissa saker som hänger över mig som gör att jag samtidigt går runt och känner mig arg och besviken på en person. Jätte jobbiga känslor att handskas med. Men förhoppningsvis blir det bättre.

Nog om mitt gnäll, försöker se positivt på saker som finns omkring mig och nu närmar sig julen, min favorit tid på hela året. Mina barn är glada och mår bra och det är det absolut viktigaste för mig.

Igår började vi julpynta lite här hemma. Vi tar ett rum i taget då det gör det mysigt och inte alls stressfyllt. Vi började med mitt favoritrum i huset och där vi spenderar mycket tid tillsammans. Tv-rummet!

Renar till jul

Mina älskade renar kom på plats på bordet sidan om soffan. De fick sällskap av kanelljuset jag och Olivia gjorde i förra veckan och en röd lotusblomma.

Adventsljusstake

På mitt underbart stora soffbord fick vår fina adventsljusstake sin plats. Sen limmande jag och Emma ihop gamla julgranskulor som vi inte använder längre för att ha som dekoration i nätkorgen. Blev en trevlig effekt i korgen.
Lite röda kuddar i soffan och sen kändes det varm och juligt i rummet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats