Home by Sturgess

Dagen passerade snabbt igår

Oj, vad gårdagen gick fort!
Det var fullt upp från början till slut men det var superkul. Inspelningen tog inte så lång tid så jag kom till jobb tidigare än jag beräknade vilket gav mig mer luft i schemat för dagen.

Sen när jag kom hem möttes jag av en nyklippt gräsmatta, rent hus och en nyduschad glad dotter. Vilken underbar känsla att komma hem och bara få sätta sig ner med barnen då allt är klart för dagen med vardagssysslorna. Jag uppskattar min man så så mycket, utan honom hade jag nog inte orkat. Han är min stöttepelare i livet.
image

image
Tog en kul bild på väg till jobb. Den gamla bussen kom så lägligt med bakgrunden så jag kunde inte låta bli.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats