Home by Sturgess

Dagen är kommen…

Idag var dagen jag har längtat efter! Kan låta lite konstigt men jag har verkligen längtat efter att få tömma vår uteplats på skräp och idag var dagen då det hände. Åkte och hyrde släp och det blev nästa fullt, sen bar det av till Sysav för att kasta allt golv och skit som vi har samlat på oss under renoveringen.
Vet ni vad detta betyder?
Jo, det betyder att nästa gång det är fint väder och jag är ledig kan jag börja fixa där ute! Tror inte Wesley känner samma glädje som jag inför det men så kan det vara ibland. Lovar dock att han kommer vara glad när grandma och grandad kommer om några veckor och vi kan sitta där ute.

image

Förutom att fixa lite här hemma så har jag även hunnit att åka till Salong By Lövley och gjort vid mina naglar igen. Blev supernöjd denna gången. Enkla ballerina formade naglar med lite bling. Tycker Yvonne är jätte duktig. Hon är noggrann och naglarna håller över fyra veckor på mig så jag rekommenderar henne varmt.

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats