Home by Sturgess

Dag 1 avklarad!

Första dagen är nu avklarad på utbildningen. Personligen tycker jag att det har gått väldigt bra och stämningen har varit på topp. Vi har haft äran av att få arbeta med ett supermysigt gäng som har haft energi hela dagen. Då ska man tänka på att de flesta av dem är vana att arbeta natt men har ändå hållit sig pigga och på G hela dagen. Det hjälper lite också att stället vi är på är så himla mysigt med massor av karaktär, god mat och underbara kakor… jag älskar kakor! Nu är det snart tid för middag, tror dock det blir en tidig kväll för min del då jag känner mig lite krasslig och är sjukt trött.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats