Home by Sturgess

Cool drinks från House Doctor

Emma och jag hade en mysig eftermiddag på stan. Tog en fika på EH innan vi gick och klippte oss. Nu är Emmas hår jätte fint men jag blev tyvärr inte speciellt nöjd med mitt. Frisören jag hade lyssnade inte alls på hur jag ville ha det så hon klippte det för kort fram och för långt bak. Så nu får jag ha det uppsatt några veckor tills jag kan försöka rätta till det. Kände mig helt gråtfärdig när jag kom fram till att jag verkligen tykte det blev fult och inte alls som förra gången. Sista gången jag klipper mig på den salongen!!
Gick runt i lite affärer med så klart när vi ändå var i stan. Hittade glasen som jag har varit sugen på att köpa ett tag nu och det är de supersöta burkarna i plast från House Doctor. Tycker om deras roliga design och att barnen kan dricka från dem i sommar utan risk för att de går sönder eller att de får bin i saften.
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats