Home by Sturgess

Bron ikväll, är jag med?

Som ni kanske redan vet så tycker jag väldigt mycket om vår Svensk/Danska tv-serie Bron.
Denna säsongen har det varit extra roligt att titta då några av mina kollegor från jobb är med som statister. Fokusen har ibland varit att titta mer på vad som händer i bakrunden istället för vad som händer med huvudkaraktärerna. Kan ju säga att det var inte svårt för mig att tacka ja när frågan ställdes om jag ville vara med!

Så ikväll är det min tur att vara med såvida de inte har valt att klippa bort scenen 🙂 Kl. 21:00 kommer jag sitta bänkad i soffan för att se om jag får en liten glimt av mig själv.
Håll utkik efter en beige glittrig tröja, för då är det jag!

Ha en underbar dag! xx

Bron 3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats